Most Accessed

  • Methods of allergen detection based on DNA analysis
     
    Pages: 39 - 44
     

    Marta Słowianek, Iwona Majak

     
  • Immobilization techniques and biopolymer carriers
     
    Pages: 65 - 86
     

    Elżbieta Górecka, Magdalena Jastrzębska

     
  • Kwas hialuronowy – charakterystyka, otrzymywanie i zastosowanie
     
    Pages: 55 - 70
     

    Danuta Czajkowska, Małgorzata Milner-Krawczyk, Marta Kazanecka

     
  • Collagen hydrolysates as a new diet supplement
     
    Pages: 83 - 92
     

    Katarzyna Dybka, Piotr Walczak

     
  • Effect of thermal processing on antioxidant power and thiosulfinate content in Brussels sprouts juices
     
    Pages: 83-92
     

    Mirosława Kot, Zofia Olech

     
  • Potentiometric and spectroscopic studies on di-, tri- and tetraglycine with copper (II) ions systems
     
    Pages: 15 - 34
     

    Monika Turek, Xiana Laviana Senar

     
  • Charakterystyka zanieczyszczeń występujących w spirytusach surowych
     
    Pages: 105 - 121
     

    Maciej Stanisz, Ewelina Sapińska, Katarzyna Pielech-Przybylska

     
  • Zastosowanie spektrofotometrii UV-VIS do oznaczenia rozpuszczalności chlorowodorku bupiwakainy
     
    Pages: 43 - 59
     

    Anna Sykuła-Zając, Paulina Zdziarska

     
  • Determination of nickel in tea by using dimethylglyoxime method
     
    Pages: 5 - 11
     

    Anna Sykuła-Zając, Monika Turek, Mohit Philip Mathew, Ferenc Patai, Martina Horvat, Joanna Jabłońska

     
  • Spectroscopic studies of naproxen and tryptophan immobilized in polyvinyl alcohol
     
    Pages: 39 - 49
     

    Dagmara M. Sabara, Julia S. Dunne, Augusto Q.H. Pedro, Jasenka Trifunović, Idiatu I.O. Balogun, Olja Kotlicic, Adriana Serrano, István Kertész