2009
Zeszyty naukowe PŁ, Chemia Spożywcza i Biotechnologia
Zeszyt 73
ISSN 1509-7013 print version (original version)
Pages: 5 - 121- 
					Evaluation of yeast cell vitality using different fluorescent dyes
 - 
					The study of interactions between ibuprofen and bovine serum albumin
 - 
					Determination of chromium in cocoa products
 - 
					Lavender oil - flavouring or active cosmetic ingredient?
 - 
					Zastosowanie spektrofotometrii UV-VIS do oznaczenia rozpuszczalności chlorowodorku bupiwakainy
 - 
					Synteza 3- oraz 4-pirydyloanalogów wybranych acyklicznych terpenów - właściwości sensoryczne i aktywność przeciwdrobnoustrojowa
 - 
					Wpływ temperatury i czasu przechowywania na zawartość poloifenoli i właściwości przeciwutleniające liofilizowanej aronii
 - 
					Collagen hydrolysates as a new diet supplement
 - 
					Typy i struktura białka kolagenowego
 - 
					Charakterystyka zanieczyszczeń występujących w spirytusach surowych